Denna gång blir det vegetariskt, har alltid tyckt att vegetariskt är riktigt gott men kommer inte alltid på vad man ska laga. Denna gång provade jag att steka Portabellosvamp i ugn blev faktiskt nöjd med resultatet så ni kan ju också prova och säga vad ni tycker.
3st Portabelllosvamp
1/2 Grön paprika
5-6 kastanj champinjoner
1/4 Gul lök
4 msk Olivolja
3 st vitlöksklyftor
1/2 tsk basilika
1/2 tsk persilja
200 g färskost
1/2 tsk pesto
1 ägg
1 ägg
Salt, peppar
Ansa och skär bort svampfoten, hacka svampfoten, kastanj champinjoner, 2st vitlöksklyftor och löken, tärna paprikan. Häll oljan i en panna och värm upp, släng ner hackade vitlöken med persilja och basilika stäng av värmen och häll örtoljan i en liten skål. Fräs hackade svampfoten med kastanj champinjonerna, löken och paprikan. Pensla på örtoljan invändigt i portabellosvamparna salta lite i hattarna och fyll hattarna med den frästa blandningen. Ta 140 g färskost och blanda det med 2/3 pressad vitlök, örtoljan och 1 1/2 msk uppvispat ägg salta och peppra. Täck två hattar med färskost blandningen. Blanda resterande färskost med pesto och vitlök och tillsätt 1/2 msk uppvispat ägg och blanda ihop. Täck sista hatten med denna blandning.
Sätt ugnen på 225 °C och lägg svamparna i en ugnssäker form och gratinera i mitten av ugnen i ca 10-15 min
---------------------------------
Hey there,
This time it will be vegetarian dish, have always thought that vegetarian food is really good but have not much idea what to cook. This time I tried Portabello Mushrooms baked in owen and was actually happy with the results so you can of course also try and say what you think .
3 piece Portabelllo mushrooms
1/2 green bell pepper
5-6 chestnut mushrooms
1/4 yellow onion
4 tbsp olive oil
3 cloves of garlic
1/2 tsp basil
1/2 tsp parsley
200g cream cheese
1/2 tsp pesto
1 egg
Salt and pepper
Trim and cut off the portabello mushroom foot, chop the fungus foot, chestnut mushrooms, 2 cloves of garlic and onion, dice the peppers . Pour the oil in a pan and heat it up , throw the chopped garlic with parsley and basil, turn off the heat and pour the herbaloil in a small bowl. Fry the chopped ingrediense. Brush on the herbaloil inside the portabello mushrooms, sprinkel on some salt and stuff the hats with the fried mixture. Take 140 g of cream cheese and mix it with 2/3 crushed garlic , herbaloil and 1 1/ 2 tablespoons beaten egg salt and pepper . Cover two caps with the cream cheese mixture. Mix remaining cream cheese with pesto and garlic and add 1/ 2 tablespoons beaten egg and mix together. Cover the end of the hat with this mixture.
Preheat the oven to 225 ° C and put the mushrooms in an ovenproof form and browning in the middle of the oven for about 10-15 minutes
Sätt ugnen på 225 °C och lägg svamparna i en ugnssäker form och gratinera i mitten av ugnen i ca 10-15 min
---------------------------------
Hey there,
This time it will be vegetarian dish, have always thought that vegetarian food is really good but have not much idea what to cook. This time I tried Portabello Mushrooms baked in owen and was actually happy with the results so you can of course also try and say what you think .
3 piece Portabelllo mushrooms
1/2 green bell pepper
5-6 chestnut mushrooms
1/4 yellow onion
4 tbsp olive oil
3 cloves of garlic
1/2 tsp basil
1/2 tsp parsley
200g cream cheese
1/2 tsp pesto
1 egg
Salt and pepper
Trim and cut off the portabello mushroom foot, chop the fungus foot, chestnut mushrooms, 2 cloves of garlic and onion, dice the peppers . Pour the oil in a pan and heat it up , throw the chopped garlic with parsley and basil, turn off the heat and pour the herbaloil in a small bowl. Fry the chopped ingrediense. Brush on the herbaloil inside the portabello mushrooms, sprinkel on some salt and stuff the hats with the fried mixture. Take 140 g of cream cheese and mix it with 2/3 crushed garlic , herbaloil and 1 1/ 2 tablespoons beaten egg salt and pepper . Cover two caps with the cream cheese mixture. Mix remaining cream cheese with pesto and garlic and add 1/ 2 tablespoons beaten egg and mix together. Cover the end of the hat with this mixture.
Preheat the oven to 225 ° C and put the mushrooms in an ovenproof form and browning in the middle of the oven for about 10-15 minutes
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar